Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Miami Horror - Under the Milky Way


Όσοι υπήρξατε ακροατές του "W" Music Radio, θα ακούσατε πολλές φορές να επαναλαμβάνουμε τη γνώμη μας για τα remixes παλιών κομματιών. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ιεροσυλία και κάποιοι άλλοι είναι υπέρμαχοι του να γίνονται αδιακρίτως διασκευές χωρίς καμία σκέψη περί σεβασμού σε ιστορικά κομμάτια, συγκροτήματα κτλ.. Ας μη γελοιόμαστε όμως, έχουμε ακούσει και διθυραμβικά σχόλια από τους ίδιους ανθρώπους που κάποια στιγμή υπήρξαν πολέμιοι των κάθε είδους καλλιτεχνών που "πείραζαν" το εκάστοτε θρυλικό κομμάτι.. Άς μη βλέπουμε λοιπόν τα πράγματα όπως μας βολεύει επειδή μια μπάντα ρεμίξαρε υπέροχα και μας έβαλε τα γυαλιά αποδεικνύοντας ότι άξιζε να της δοθεί η ευκαιρία να το κάνει. 
Η δική μας γνώμη είναι πως η μουσική είναι όπως τη βροχή. Αμέτρητες οι σταγόνες της και δεν αφήνουν κανέναν χωρίς να βραχεί. Όσες δηλαδή και οι γνώμες περί μουσικής, ας τις αφήσουμε ελευθερες να εκφραστούν, αφού ούτος ή άλλως με κάποιο τρόπο θα εκφραστούν. Άλλωστε, μια γνώμη θα συμφωνεί και με το δικό σου αυτί, άφησε την να έρθει σε εσένα..
Οι Αυστραλοί Miami Horror έδωσαν μία γνώμη, με την οποία προσωπικά συμφωνώ, για το πως θα έπρεπε να ακουστεί το 2011 το "Under the Milky Way" των Church. 20 χρόνια λοιπόν μετά και το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ. Ακουσέ το δυνατά..

ENJOY

M.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου