Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σκέψεις: Εγκαταλείποντας το MATRIX..


Το πρωί της Τετάρτης 4/4/12, ένας 77χρονος άνδρας αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος εξαιτίας των χρεών του. Το πραγματικό νούμερο όσων έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία 3 χρόνια, εξαιτίας των πολιτικών ακραίας λιτότητας που υπαγορεύει το ΔΝΤ και η κατά τα άλλα αλληλέγγυα ΕΕ στους πολιτικούς - μαριονέτες της, παραμένει άγνωστο. Κανένας εθνοσωτήρας δεν βρέθηκε να ξοδέψει λίγα κροκοδείλια δάκρυα για τους συνανθρώπους μας που παγιδεύτηκαν στα απάνθρωπα σχέδια αυτών που μας κυβερνούν. Η εξουσία δεν ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται. Νοιάζεται μόνο για τις καταθέσεις, τα κτίρια, τις βιτρίνες και τα γιαούρτια.

Μπορεί λοιπόν το νούμερο των ανθρωπίνων ζωών που έχουν χαθεί να είναι άγνωστο, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί είναι πασίγνωστοι, όπως και οι συνεργάτες τους. Είναι οφθαλμοφανές ότι η οικονομική χούντα που έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, με έναν φυτευμένο πρωθυπουργό, λειτουργεί υπέρ των τραπεζών, των διεφθαρμένων κυβερνήσεων, των μεγάλων εταιρειών και των ντόπιων - ξένων καρχαριών, που ευελπιστούν να διατηρήσουν και να αυξήσουν όλα τα ανήθικα προνόμια που έχουν κατακτήσει εδώ και δεκαετίες. Επίσης, όλοι γνωρίζουμε τα κυρίαρχα ΜΜΕ (εφημερίδες, κανάλια, ιστοσελίδες) και τις καλοπληρωμένες "πόρνες" που στηρίζουν με κάθε τρόπο την οικονομική χούντα που υπάρχει στην Ελλάδα, αφού έχουν αποκτήσει αμύθητα πλούτη από την ολοκληρωτική παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν στους νταβατζήδες τους. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χωρίς την αμέριστη στήριξη της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, η χούντα θα κατέρεε μέσα σε λίγες ώρες. 

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι πως εδώ και πολλά χρόνια η ανθρωπότητα ζεί με λάθος τρόπο σε ένα λάθος σύστημα. Ζούμε σε ένα Matrix. Μπορεί να μην είναι το Matrix της ομώνυμης ταινίας αλλά σίγουρα είναι κάτι που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Νομίζουμε ότι είναι αληθινό ενώ δεν είναι. Μας ρουφάει την ενέργεια για να συντηρηθεί. Χωρίς εμάς δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Όσο περνάει ο καιρός θα αντιλαμβανόμαστε πόσο υπαρκτό είναι κάτι τέτοιο. Κάποιοι θα είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Κάποιοι ξυπνάνε και σιγά σιγά βάζουν σκοπό της ζωής τους να πολεμήσουν για την ελευθερία της ανθρωπότητας.

Το σύστημα είμαστε εμείς. Εμείς αποτελούμε τα γρανάζια του. Μπορεί να το σχεδίασαν και να το ελέγχουν κάποιοι πολλοί λίγοι αλλά στην πραγματικότητα, χωρίς την ανθρωπότητα σύστημα δεν υπάρχει.


Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενδυναμωθείς μέσα σε αυτό και να δράσεις παρασιτικά καθώς ενώνεις τις δυνάμεις σου με άλλους που κάνουν το ίδιο. Επόμενο βήμα είναι να περάσεις αυτή τη λογική και σε άλλους. Χωρίς όμως να προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν να σε ακολουθήσει. Όποιος μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα μόνος του θα ακολουθήσει.


Το σημαντικό που θέλω να πω είναι αυτό: Το σύστημα δεν το πολεμάς με βία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγουν αρκετοί από μέσα ώστε να καταρρεύσει από μόνο του. Ο περισσότερος όμως κόσμος δεν θέλει να ξυπνήσει. Ο ρυθμός αφύπνισης έχει όμως πολλαπλασιαστεί τόσο μα τόσο πολύ που είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Το Μάτριξ θα διαλυθεί από μόνο του. Αυτοί που το ελέγχουν δεν μπορούν να το αποτρέψουν. Προετοιμάζονται για αυτό, κερδίζουν χρόνο με διάφορους τρόπους, αλλά ξέρουν καλά ότι δεν είναι στο χέρι τους να το σταματήσουν.


Όταν το σύστημα καταρρεύσει, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όσους ζούσαν αποκλειστικά μέσα σε αυτό. Θα ξυπνήσουν απότομα και μπορεί να μην καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της πραγματικότητας.


Όσοι ζούσαν ήδη μέσα-έξω στο σύστημα και μπορούσαν να το αντιληφθούν και να ζήσουν χωρίς αυτό, θα είναι προετοιμασμένοι. Το να μπορείς να ζήσεις στην φύση, να έχεις σε κάποιο βαθμό αυτάρκεια και αυτονομία είναι σημαντικά. Ο κόσμος έχει αρχίσει να στρέφεται προς αυτά και να αναζητά την έξοδο του από το Μάτριξ.


Αργά η γρήγορα αυτό το σύστημα δε θα μπορεί να συντηρηθεί και θα γκρεμιστεί. Αν θες να ζεις μέσα σε αυτό δικαίωμά σου. Να θυμάσαι όμως ότι ίσως θα πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος για να εγκαταλείψεις το Μάτριξ, αν χρειαστεί.

M.A